PEMANDANGAN DI SUNGAI PAHANG (KUANTAN)







(PAPAN TANDA YANG MENJADI TARIKAN) 


    Pemandangan di Kuantan tidak pernah mengecewakan dengan kecantikan yang asli. Sayang sekali, kami tidak mampu merakamkan gambar secara penuh kerana ada had pada kamera yang digunakan. Sungguhpun begitu, hasilnya masih boleh dilihat. 

Comments

  1. X sempat explore sungai pahang..my ex hubby org Triang..sedara mara ramai kat area ni..

    ReplyDelete
  2. Deeba belum pernah lagi sampai kuantan.. entah bila dapat sampainya..

    ReplyDelete
  3. Hujung tahun ni plan nak ke Kuantan. Tak sabar!!

    ReplyDelete
  4. Saya suka tengok gambar sungai dan papan tanda ni pandai pemilik blog ni ambil cantik hehehehehe...

    ReplyDelete
  5. Nice view..
    Teknik ambil gambar pun best

    ReplyDelete
  6. Teringin nak ajak en suami bercuti ke negeri pantai timur esp pahang dengan anak2...In Sha Allah satu hari nnt akan sampai ke Pahang

    ReplyDelete
  7. Baru balik pahang.mmg cantik view kat sana

    ReplyDelete
  8. tak pernah sampai lagi sini tapi harap satu hari nanti. cantik lah

    ReplyDelete

Post a Comment